Trycksaker

Ett vitt begrepp, det där med trycksaker. Vad du väljer att marknadsföra dig med är individuellt och beroende av målgrupp. Oavsett finns vi här!

Borås Kiropraktor­center

PowderPro

Ability of Thinking

LeekSeek

Blomsund

Heydel Bygg

FRAM

Boma Väveri

Original till trycksaker

Trycksaker är som sagt ett vitt begrepp. Det kan handla om pappersrelaterade tryck som visitkort, broschyrer, foldrar och rollups, men det kan också vara häftande tryck som etiketter, klisterlappar på fönster eller bilar. Eller något helt annat!

Våga tänk utanför den traditionella tryckvärlden. Exempelvis har vi själva alltid valt att ha runda visitkort, det har vi inte än mött någon annan som har. Det kanske blir det unika som dina potentiella kunder kommer komma ihåg dig för.

Vi finns här för att ta fram och skapa originalet (tryckvänliga filer) till dina tryck.

Tryckeri

Till själva trycket – även om vi inte trycker själva, har vi däremot fantastiska samarbetspartners som gör det åt oss. Tryckerier som har kunskapen och erfarenheten av vad som skulle passa till just det du är ute efter och vilken kvalitet du är ute efter. Det kan gälla tryck på papper eller stora affischer. Det kan också vara tryck på textil och kläder eller märken på bilar eller skyltar på byggnader. Så du kan luta dig tillbaka och låta oss vara din enda kontaktpunkt.

Bli uppringd

Vill du skicka med ett meddelande, feel free.
Annars slår vi dig helt enkelt bara en signal.