Ring 033-722 44 77
Maila vi@ellasigrid.se

PowderPro

PowderPro arbetar med frysgranulering och det är väldigt nischat område inom kemibranschen. De arbetar internationellt och har tagit fram olika produkter för pulverbearbetning. För er som aldrig hört talas om det, kan grotta in sig mer i ämnet på deras hemsida.

Logotyp, trycksaker, hemsida | PowderPro

Uppdrag

PowderPro har varit med sedan starten av vår firma. Vi startade med en ny hemsida och på de åren som gått har vi fått följa utvecklingen och tagit fram nya versioner av hemsidan. Senast våren 2022 är deras senaste hemsida lanserad.

Vi är även deras partner in crime gällande allt grafiskt. Det har det blivit att vi tagit fram och fortfarande tar fram allt företagsmaterial, både digitalt och i tryck.

Logotyp

Det första vi tog oss an var en remake av logotypen de haft sedan de startade. Grunden gjordes om med lättare typsnitt, andra nyanser och helt enkelt ett modernare uttryck än tidigare.

Trycksaker

Då vi sedan start har skapat och tagit fram allt grafiskt har det blivit både flera broschyrer, rollups, visitkort och mallar för offerter och presentationer. Det är fantastiskt att vara deras samarbetspartner så fort nya företagsmaterial ska tas fram!

Hemsida

Sedan 2014 har vi uteslutande tagit fram och skött deras hemsida löpande med ny information som ska publiceras. Vi är inne på tredje generationen av hemsida för PowderPro – fantastiskt roligt!

Hemsida i dator | PowderPro
Hemsida i telefon | PowderPro

Tyckte du om vad du precis såg?

Det hoppas vi! Skicka in ditt nummer till oss eller kontakta oss direkt!