Logotyp och grafisk profil

Ability of Thinking

Ability of Thinking | Logotyp, grafisk profil

Monicas Bod

Monicas Bod / Logotyp, grafisk profil, e-handel

Heydel Bygg

Heydel Bygg | Logotyp, grafisk profil

Creative Academy of Hair

Creative Academy of Hair | Logotyp, grafisk profil, hemsida

Dekatech

Dekatech | Logotyp, grafisk profil

FRAM

FRAM | Logotyp, grafisk profil, visitkort, hemsida

Boma Väveri

Boma Väveri - Logotyp, grafisk profil, responsiv e-handel, etiketter

Eget

Eget Design / E-handel

Visst Logistik

Visst Logistik | Logotyp + hemsida

HQ Rådgivning

HQ Rådgivning | Logotyp, grafisk profil, hemsida

Push Development

Logotyp Push Development

Logotyp

Logotyp till ditt företag är en stor och viktig del. Det är den och den grafiska profilen som ska vara den röda tråden genom dina olika kanaler som exempelvis hemsida, sociala medier och visitkort. Logotypen är oftast det första man tänker på när man tänker på ett företag. Tänk själv på McDonalds – det är nog många som ser deras gula M direkt framför sig.

Vi ser det verkligen som en stor ära att få göra en logotyp och grafisk profil till ett företag! Den ska förhoppningsvis hänga med länge och bära ditt företag i flera år. Det gäller därför att vi hittar rätt, vi är inte nöjda innan du är det 🙂

Vi skapar din logotyp från grunden, genomtänkt och med rätt värderingar. Grundtanken är nämligen alltid att den ska representera och bygga förtroende för ditt företag.

Processen

Vi börjar arbetet med en analys av marknaden där vi även kollar av dina konkurrenter för att sedan övergå till brainstorming. Har du egna tankar och idéer är du givetvis välkommen att presentera dessa. Vi arbetar sedan fram ett förslag till dig som vi då arbetar med tills du är helt nöjd.

När logotypen är godkänd och klar får du logotypen i olika varianter, exempelvis för webb och tryck samt en PDF med typsnitt, färgkoder och olika varianter.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag? Kontakta oss!