E-handel
i Borås och Ulricehamn

E-handel i Borås. En blomsterprenumeration, larmprodukter, markiser, mattor och hudkrämer. En salig blandning, men en sak har de gemensamt; kort sagt, en funktionell e-handel.

RME

Nisses Växter

Villa La Madonna

LF Larmcentral

E-markis

Monicas Bod

Per Benjamin

Flora Floristik

Boma Väveri

Donalds Foto

E-handel i Borås och Ulricehamn

E-handel är stort i Borås – det är ju förutom en fin stad, själva staden för ordet e-handel!

Det finns däremot många namn för samma sak; webbshop, näthandel, onlinebutik – men oavsett vad det kallas behöver dina produkter visas upp ändå. Samtidigt behöver också processen att handla av dig vara så smidig och problemfri som möjligt. Vi arbetar mycket med främst användarvänligheten, både i struktur, design och innehåll.

Rent tekniskt bygger vi din e-handel i WordPress och WooCommerce eftersom vi tycker att det är en grym lösning.

Pris för en e-handel

Priset för en e-handel kan variera lika mycket som folks åsikter om ananas på pizza – det beror ju helt på vad du vill ha! Har du antingen stora planer för en avancerad butik med alla möjliga funktioner, eller snarare något mer simpelt, men stilrent?

Hur många produkter ska du sälja och vill du att vi lägger in alla produkter? Vilka länder säljer du till? Ska det finnas olika valutor och olika betalningsmetoder? Ska man kunna välja olika storlekar och olika färger eller är det enskilda produkter? Just e-handel är många olika frågor som behöver konkretiseras.

Berätta för oss vad du är ute efter och vi tar fram en offert efter dina önskemål. Våra offerter är tidsuppskattade och har därför inget minimum eller maximum. Vi tar fram offert till dig helt kostnadsfritt, så varför inte passa på?

Bli uppringd

Vill du skicka med ett meddelande, feel free.
Annars slår vi dig helt enkelt bara en signal.