Nisses Växter

Ja, man kan inte bli annat än inspirerad av deras vackra blommor, växter, buketter och olika inredningsdetaljer. De är dessutom experter och du kan rådfråga om något så litet som en krukväxt till att planera, anlägga och skapa din egna drömträdgård tillsammans med Nisses Växter.

Hemsida | Nisses Växter
Foto från nissesvaxter.se

Uppdrag

E-handel

Katharina på Nisses Växter hörde av sig till oss efter att hon sett en branschkollegas hemsida, som vi skapat. Hon gillade känslan och ville själv ha något nytt för deras hemsida, men minst lika mycket ville de ha en långsiktig leverantör.

En viktig funktion de ville ha var deras beställning av blommor till begravning. På hemsidan kan man ange vilken kyrka arrangemanget ska skickas till och fraktkostnaden räknas ut därefter. En viktig pusselbit som hjälper dem mycket.

Oj, vad kul det var att få skapa denna sida. Vi hittade fina nyanser som passade in med alla deras fantastiska bilder. Att dessutom få skapa något för en plantskola som funnits sedan sextiotalet, det är en fin känsla.

Uttrycket blev riktigt bra och vi är glada att få fortsätta vårt samarbete med kontinuerliga uppdateringar och finnas med som deras nära partner.

Hemsida i hemsida | Nisses Växter
Hemsida i telefon | Nisses Växter

Tyckte du om vad du precis såg?

Det hoppas vi! Skicka in ditt nummer till oss eller kontakta oss direkt!