033 - 722 44 77

   vi@ellasigrid.se

Responsiv hemsida

Snygg design och modern teknik. Var lugn, vi ser alltid till att hemsidan är responsiv, användarvänlig och funktionell från start!


Jag vill ha en hemsida

Responsiv e-handel

Oavsett produktantal behöver de visas upp på ett snyggt och smart sätt. De e-handlar vi skapat har gett ökad omsättning hos kunderna.


Jag vill ha en e-handel

Grafisk profil

Låt oss skapa en ny identitet åt företaget. Vi tar fram en logotyp som passar. I en grafisk profil ingår logotyp, färger och typsnitt.


Grafisk profil, ja tack!

Sociala medier

Ta ytterligare ett steg och nå ut till fler kunder. Vi tipsar och hjälper med kanaler, närvaro, annonsering och ett seriöst yttre.


Jag vill ha sociala medier

Sökmotoroptimering

Klättra högre på Google och hittas på rätt ställen i rätt sammanhang. Vill du använda Google AdWords? Klart vi hjälper dig med det!


Hjälp mig med SEO

Support & drift

Kontinuerlighet, uppföljning och skötsel är något som är viktigt. Vi tycker desstuom att det är roligt. Och du sparar tid. En win-win!


Jag vill ha support & drift

Kundundersökning

Nyfiken på vad dina kunder tycker om ditt företag? Det bästa är att fråga dem! Visa sedan upp statistik och citat på din hemsida.


Kundundersökning, ja tack!

Nyhetsbrev

Håll dina kunder uppdaterade om vad som händer i företaget. Via din hemsida skickas nyheter och eventuella erbjudanden ut.


Jag vill ha nyhetsbrev

Tidsbokning

Ge ett mervärde till dina kunder genom att ha tidsbokning direkt på din hemsida. Att det underlättar för dig själv är ytterligare en fördel.


Tidsbokning vore smidigt

Trycksaker

Ett stort område, såklart. Mest populärt är visitkort, foldrar, och fakturamallar. Vi tar hand om hela kedjan; design, tryck och leverans.


Jag behöver trycksaker

Fotografering

Visa din bästa sida för fotografen och du får snygga, högupplösta bilder att stoltsera med. Vi har också stått där, det är värt det!


Jag vill fotograferas

Brainstorming

Har du brist på idéer, men vill ta ditt företag ett steg framåt? Vi hjälper dig med coachning och brainstorming. Låt idéerna flöda!


Jag vill ha hjälp