tomte mot barncancer
integrationssegling
rafiki bra

14 februari 2022

Pro bono-projekt

För välgörenhet

För oss är det viktigt att ha ett hållbart arbetssätt och det är något vi arbetar med och utvecklar hela tiden. En sak vi gjort i flera år, för att dela med våra kunskaper till andra, är att skapa hemsidor som pro bono-projekt.

Vad är pro bono?

Pro bono kan översättas till något gott för samhället eller för den goda sakens skull. Ni som lärt känna oss vet att vi tycker det är viktigt att både skänka till välgörenhet och exempelvis plantera träd.

Ett annat steg är dessa pro bono-projekt vi skapar, åt företag eller föreningar som gör något gott i världen. Vi kan då bidra med det vi kan bäst – nämligen en hemsida och på så sätt hjälpa till, på vårt sätt, för att ändamålet ska få bättre förutsättning att växa.

Ett pro bono-projekt är för oss att vi tar fram en hemsida, eller annat grafiskt material, kostnadsfritt för själva företaget eller föreningen.

Vilket blir årets projekt?

Vi har beslutat att vi en gång om året ska dela med oss av ett projekt för välgörenhet. Inför 2022 har vi än inte beslutat vilket projekt vi tar oss an. Har du något tips? Skriv till oss om du själv driver något eller vet om någon som behöver hjälp med en hemsida 🙂

Kommentera gärna med tips i kommentarsfältet i detta inlägg.

Våra tidigare pro bono-projekt