Ett skott av träd

30 april 2021

Vi planterar träd

Möjliggörare

Ett ord vi nyligen tagit till oss och härmed arbetar efter är möjliggörare. Ordet fick vi till oss under en utbildning med fokus på att bland annat hitta hållbara arbetssätt och produkter.

När man inte har en fysisk produkt kan det kännas svårt att ha en cirkulär affärsmodell och det är där möjliggörare kommer in.

Vi vill inspirera

Vi vill som möjliggörare inspirera och informera er om hur vi arbetar för att fler ska kunna arbeta så hållbart som möjligt. Vår miljöpolicy vittnar om de viktiga miljöarbeten vi gör, ta gärna en titt på den. Vi hoppas vi kan inspirera dig till att ta ett nytt steg till ett mer hållbart arbetssätt.

Vår miljöpolicy

Träden då?

Jo, det är också ett steg i vårt arbete som möjliggörare samt något som ligger varmt om hjärtat.

Nya träd per hemsida
Vi har från och med starten av 2021 planterat träd för varje nytt hemsideprojekt vi tar oss an, nya som befintliga kunder.

Förbättrar miljön
Det känns fantastiskt härligt att både förbättra miljön och samtidigt motverka fattigdom i Afrika.

Vill du också plantera träd?
Det är så enkelt och så viktigt. Det finns självklart flera olika aktörer, vi har fastnat för Vi-skogen och uppmuntrar såklart att du klickar dig in och planterar ett träd eller fler.

Besök viskogen.se

Vad gör du?

Varje steg är ett steg i rätt riktning, oavsett om det är litet eller stort. Vi tar gärna emot fler tips på vad vi som möjliggörare kan göra, men framförallt vore det roligt att höra vad du själv gör.

Arbetar du mot att förbättra miljön, på något sätt? 🙂