12 maj 2017

Sprida din hemsida

Tre tips på hur du kan sprida din hemsida

Fjärde och sista delen i vår bloggserie, sprid din hemsida, publicerades idag. De föregående delarna har vi belyst hemsidans system, hemsidans struktur och hemsidans skötsel. Alla delar går under samma ämne, Få ut mer av din hemsida. Gillade du vårt upplägg och blir inspirerad att ta tag i din hemsida får vi bara gratulera! Det är meningen att vi ska inspirera och ge dig lusten att arbeta aktivt med din hemsida. Har du inte tiden kan vi alltid hjälpa dig, det är ju därför vi finns!

Att försöka nå ut med din hemsida är ett självklart steg när du väl har en attraktiv, användarvänlig och genomtänkt hemsida. Det är inget som sköter sig själv, utan du måste aktivt arbeta med spridningen. Ta ett första steg och gå genom våra tre tips:

Våra tre tips

  1. Sökmotoroptimera hemsidan
  2. Utnyttja sociala medier
  3. Var en ambassadör

In och läs hela inlägget hos Loopia!

 

Vill du ha hjälp att sprida din hemsida?

Det finns flera olika sätt att nå ut med din hemsida och olika metoder passar olika företag.
Ta gärna kontakt med oss via 033-722 44 77 eller fyll i kontaktformuläret.

Lyssna på vår föreläsning

Vår bloggserie hos Loopia är egentligen utdrag av vår föreläsning med samma namn och tema. Nästa tillfälle att lyssna på vår föreläsning är under SAK-mässan i Göteborg 17 maj, lagom till att alla fyra delar i bloggserien publicerats! Vi kommer stå som utställare på SAK-mässan och ska under dagen även föreläsa i ämnet Få ut mer av din hemsida. Välkommen att träffa oss i vår monter samt lyssna till vår föreläsning som pågår mellan 12:00 – 12:30.

Är du intresserad av att vi föreläser på ditt företag eller förening?
Slå oss gärna en signal eller be oss ringa dig så kan vi bestämma dag och tid samt andra praktiska detaljer. Vi brukar också föreläsa om varumärke och sociala medier – också viktiga punkter för företaget!

Ha en fin dag!

/Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *