Dator med hemsida samt karta och skrivbok

28 april 2017

Tre tips för hemsidans struktur

Har du sett över hemsidans struktur?

Ni som följer oss på vår blogg vet redan om att vi just nu gästbloggar och skriver en bloggserie med rubriken Få ut mer av din hemsida. Första delen som tog upp viktiga aspekter om hemsidans system publiceras i förra veckan och nu är det alltså dags för vår andra del med fokus på hemsidans struktur.

Vi själva arbetar mycket med struktur och innehållsbearbetning åt våra kunder. Det är en väldigt viktig faktor i hur man lockar sina besökare till de delar man främst vill belysa på sin hemsida. Att ens hemsida är lättnavigerad, lättläst och tydlig vinner man mycket på!

Våra tre tips

  1. Sätt upp ett mål med hemsidan
  2. Se hemsidan ur besökarens ögon
  3. Förenkla innehållet

Vill du ha hjälp?

Vill du att vi tar en titt på din hemsida och ser hur den eventuellt kan förbättras?
Ring till oss på 033-722 44 77 eller skicka in din hemsideadress i kontaktformuläret.

Lyssna på vår föreläsning

Vår bloggserie hos Loopia är egentligen utdrag av vår föreläsning med samma namn och tema. Nästa tillfälle att lyssna på vår föreläsning är under SAK-mässan i Göteborg 17 maj, lagom till att alla fyra delar i bloggserien publicerats! Vi kommer stå som utställare på SAK-mässan och ska under dagen även föreläsa i ämnet Få ut mer av din hemsida. Välkommen att träffa oss i vår monter samt lyssna till vår föreläsning som pågår mellan 12:00 – 12:30.

Är du intresserad av att vi föreläser på ditt företag eller förening?
Slå oss gärna en signal eller be oss ringa dig så kan vi bestämma dag och tid samt andra praktiska detaljer. Vi brukar också föreläsa om varumärke och sociala medier – också viktiga punkter för företaget!