Koncept HR

HR-specialister som stärker och utbildar. De erbjuder många olika tjänster inom HR, som löneadministration, rekrytering och bokföring. De kompletterar med själva utbildningsdelen, där de håller utbildningar och kurser inom bland annat arbetsrätt, arbetsmiljö, personal- och lönehantering samt grupputveckling.

Hemsida | Koncept HR
Foto från koncepthr.se

Uppdrag

Hemsida

Genom en samarbetspartner korsades våra vägar och kort därefter startade vi upp vårt samarbete. Utgångspunkten var att de behövde en nytändning i deras hemsida och det nappade vi såklart på.

Vi fick uppdraget att ta fram och skapa en ny hemsida åt Koncept HR. Den hemsida de hade vid våra första möten tyckte de var alldeles för byråkratisk, stel och tråkig. De ville istället ha in en modern och även personlig känsla, precis som företaget är internt.

Första steget blev faktiskt att justera om färgerna i deras logotyp, som var för dålig kontrast mot bakgrunder. Därefter arbetade vi vidare med en ny färgton, nya bilder och nytt upplägg. Strukturen var densamma, det var mer arbete med att forma om deras befintliga material till ett användarvänligt upplägg.

Hemsida i dator | Koncept HR
Hemsida i telefon | Koncept HR

Tyckte du om vad du precis såg?

Det hoppas vi! Skicka in ditt nummer till oss eller kontakta oss direkt!