14 juni 2017

Intervju i Min Firma

Jovars, nu är vi tydligen omslagsbrudar – med en intervju!

Sedan start har vi varit medlemmar i Unionen Egenföretagare. Under åren har vi flera gånger kunnat använda oss av deras olika hjälpmedel eller tips. Nyligen hade vi ett samtal med en affärscoach och på det viset blev de ännu lite mer bekanta med oss. Det ledde nämligen till att vi snart blev inbokade för detta nummer av Min Firma.

Vi intervjuades av Linus på Unionen Egenföretagare för några veckor sedan, vilken senare följdes upp av en fotograferingssession. Du som följer oss på Instagram eller Facebook såg säkert bilden från den tillfälligt uppriggade studion. Fotografen Jonny Lindh gjorde ett fantastiskt jobb med att få oss avslappnade och fina på alla de bilder han tog. Vi rekommenderar honom skarpt!

Intervjun

Tidningen Min Firma är en medlemstidning från Unionen Egenföretagare och skickas med i Driva Eget-tidningen. I detta nummer tas temat ”Ta nästa steg” upp med olika reportage och intervjuer – du hittar vårt reportage på mittuppslaget, som även finns med på bild här i inlägget. Som du kan läsa i intervjun har vi växlat upp och tar ytterligare steg framåt – det är så roligt att kunna utvecklas hela tiden!