Ring 033-722 44 77
Maila vi@ellasigrid.se

Dator med hemsida samt presentsnören på skrivbordet

5 maj 2017

Sköta din hemsida – Tre tips

Tre tips på hur du kan sköta din hemsida

Tredje delen i vår bloggserie är idag publicerad och vi delar därav med oss av tre tips för hemsidans skötsel. De två föregående delarna har vi belyst hemsidans system och hemsidans struktur. Alla delar går under samma ämne, Få ut mer av din hemsida. Idag har tredje och näst sista delen publicerats och det handlar kort och gott om hemsidans skötsel.

Även om hemsidan är publicerad är den inte klar då det kommer krävas att man underhåller olika delar av hemsidan för att den ska verka kraftfullt. Med våra tips kommer du en bit på vägen och vi kan alltid hjälpa dig ytterligare genom fler steg.

Våra tre tips

  1. Håll hemsidans innehåll aktuellt
  2. Besök din egen hemsida
  3. Uppdatera hemsidans system

Läs mer utförligt om respektive punkt i blogginlägget där vi även tar upp praktiska exempel.

Vill du ha hjälp att sköta din hemsida?

Vi har olika paket och tjänster som hjälper dig med alla dessa punkter i listan. Vi kan sköta din hemsida på olika sätt och i samråd med dig.
Ring till oss på 033-722 44 77 eller fyll i kontaktformuläret för att ta ett första steg!

Lyssna på vår föreläsning

Vår bloggserie hos Loopia är egentligen utdrag av vår föreläsning med samma namn och tema. Nästa tillfälle att lyssna på vår föreläsning är under SAK-mässan i Göteborg 17 maj, lagom till att alla fyra delar i bloggserien publicerats! Vi kommer stå som utställare på SAK-mässan och ska under dagen även föreläsa i ämnet Få ut mer av din hemsida. Välkommen att träffa oss i vår monter samt lyssna till vår föreläsning som pågår mellan 12:00 – 12:30.

Är du intresserad av att vi föreläser på ditt företag eller förening?
Slå oss gärna en signal eller be oss ringa dig så kan vi bestämma dag och tid samt andra praktiska detaljer. Vi brukar också föreläsa om varumärke och sociala medier – också viktiga punkter för företaget!