Kategorier
Vardag på en webbyrå

Vi fyller 8 år

15 januari 2022 Vi fyller 8 år! Årsdag Idag, 15 januari, är vårt företags egna födelsedag 🎉 Det är helt otroligt att det redan är åtta år sedan vi fick registreringspappret för Ella&Sigrid AB, samtidigt som det känns så självklart! Vi är både glada och nöjda med vad vi hunnit med under dessa år och [...]
Kategorier
Vardag på en webbyrå

Årets julgåva

12 december 2021 Årets julgåva Treskablinoll "Alla barn har rätt till en trygg barndom - en barndom fri från sexuella övergrepp. Lågt räknat är det tre barn i varje klass som utsätts för sexuella övergrepp." I år valde vi att stötta Treskablinoll i deras viktiga arbete för barn och tonåringar. Treskablinoll.nu Tidigare år Vi har [...]
Kategorier
Vardag på en webbyrå

Friskvård i företaget

Från start har vi varit väldigt bestämda om att vi ska ha ett hälsosamt arbetssätt för att skapa ett hållbart företag och framför allt för att vi ska vara våra bästa jag.

Kategorier
Vardag på en webbyrå

PostNord Retail Day 2021

25 oktober 2021 PostNord Retail Day 2021 Alltid lika lärorikt Vi brukar alltid vara med på den årliga PostNord Retail Day. I år hölls den digitalt samt att det fanns en livechatt med diskussioner och frågeställningar. Vår summering Det fanns många viktiga diskussioner och nya insikter. De här sju sakerna var det viktigaste vi tog [...]
Kategorier
Vardag på en webbyrå

Instagram Takeover

Vi tog över Drivhuset Borås Instagram-konto över en dag!

Kategorier
Vardag på en webbyrå

Tillgänglighetsanpassa hemsidan

Vi tycker det är viktigt att anpassa hemsidan till flera olika besökare, oavsett om man har en funktionsvariation eller inte. Ta reda på vad en tillgänglighetsanpassning innebär!

Kategorier
Vardag på en webbyrå

4 sätt att hålla hemsidan säker

WordPress har redan mycket säkerhetsåtgärder integrerat, men det finns saker du kan göra för att säkra upp ytterligare. Läs våra fyra tips!

Kategorier
Vardag på en webbyrå

6 timmars arbetsdag

Det är många som reagerar på att vi arbetar sextimmarsdagar, varje arbetsdag. Det är någonting vi gjort, nästan ända från start. Under första året bestämde vi att testa det och vet ni – vi har svårt att tro att vi kommer återvända till de klassiska åtta timmarna per dag.

Kategorier
Vardag på en webbyrå

Belöningar

Vi har tidigare skrivit om hur viktigt och motiverande det kan vara att arbeta med delmål. Det är minst lika viktigt att redan från början ange belöningar för varje delmål, anser vi 🙂 Hos oss arbetar vi snarare mot delmålen än att tänka på de stora målen, även om det är själva delmålens slut.

Kategorier
Vardag på en webbyrå

Vi planterar träd

Ett ord vi nyligen tagit till oss och härmed arbetar efter är möjliggörare. Ordet fick vi till oss under en utbildning med fokus på att bland annat hitta hållbara arbetssätt och produkter. När man inte har en fysisk produkt kan det kännas svårt att ha en cirkulär affärsmodell och det är där möjliggörare kommer in.